– CCC.BollenLoop

CCC.BollenLoop

D81_8096cc1fbb copyD81_8061cc1fbbD81_8132cc1fbbDSC03519cc1

 

Een keer per jaar moeten de tulpen eraan geloven, dan gaat CCC ze namelijk op de foto zetten en April is daar de juiste tijd voor.
Onze BollenBaas Jaap Koer gaat voor ons dan een paar velden uitzoeken die dan in de bloei staan en ook eentje waarvan we de zon kunnen zien opkomen.
Als de zon al te hoog in de lucht staat voor de landschapsfoto’s, is het plan om in de omgeving nog wat anders te gaan doen en tussen de middag met elkaar te lunchen.

Het plan om bij de Molen in Noordwijkerhout te starten gaat niet door omdat de tulpen daar nog geen kleur hebben.
We beginnen aan de Loosterweg en Veneburgerlaan vlak bij het station van Hillegom. Je kan daar over een lengte van een paar honderd meter verschillende velden fotograferen. Dan hoeven we ook niet op een kluitje bij elkaar te staan.

Na de velden gaan we naar kasteel Keukenhof en het Keukenhofbos voor koffie en fotoshoots in een mooie omgeving. Daar kunnen we ook lunchen.

Stel dat het weer goed tegen zit dan kunnen we om 8 uur terecht op de Keukenhof. Je hebt daar grote hallen waar gefotografeerd kan worden. Wanneer je een macrolens hebt neem die dan mee.

We verzamelen ’s ochtends voor dag en dauw bij station Hillegom en vandaar rijden we met zo weinig mogelik auto’s verder. De zon komt op om 6.42 uur en dan moeten we echt klaar staan.

Wanneer je een museumjaarkaart hebt neem die dan mee voor Kasteel Keukenhof.

HET IS STRENG BERBODEN OM TUSSEN DE BOLLEN TE GAAN STAAN OF LOPEN IN VERBAND MET DE VERSPEIDING VAN ZIEKTES, IEDEREEN IS ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR ZIJN DOEN EN LATEN.