Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
%html%
Shopping Cart

Over CCC Fotounie

CCC staat voor Click Click Community met als ondertitel Enjoying Photography Together. De spil van de community wordt gevormd door een aantal ervaren fotografen en modellen olv Ki Tan. Zij organiseren diverse events waarbij “Enjoying” en “Together”, naast de “Photography” heel belangrijk zijn. Op een ontspannen en toch stimulerende manier, met elkaar bezig zijn.

Neem eens een kijkje op de site en zie wat een diversiteit aan events wordt aangeboden. Er zijn workshops waar je veel leert zoals klassiek en creatief stilleven. Er zijn funshoots waar je het geleerde in bijzondere settings in de praktijk kunt uitoefen zoals  rook&mist en artistiek naakt. De bijzondere settings zijn altijd wel aanwezig en leveren bijzondere en boeiende foto’s op voor de deelnemende fotografen.

Naast de workshops worden de cursussen steeds belangrijker. Nu draaien er drie groepen nl de cursus “Van A tot M” voor licht gevorderden en het vervolg daarop is de cursus “van N tot P” en “van Q tot S”. Deze cursussen zijn uniek in de veelzijdigheid van wat je leert en brengen fotograferen, theorie en bewerken bij elkaar. Een uniek concept dat nauwelijks nog wordt aangeboden.

De workshops en cursussen worden op een geweldige locatie in Tilburg gegeven. We zijn momenteel bezig om de cursussen om te zetten naar een professionele opleiding.

Daarnaast zijn er diverse Facebook groepen zoals CCC.Holland en CCC.Street waar iedereen lid van kan worden die plezierig met fotografie bezig wil zijn.

Volg ons op de website of op Facebook. Er staan grote veranderingen op stapel met o.a. de verhuizing naar Tilburg. En vanuit de verhuizing komen er weer boeiende nieuwe initiatieven.

Translate »