Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
%html%
Shopping Cart

Artistiek Naakt | 25 augustus 2019

150,00

25 augustus 2019 | 11.00u – 18.00u

De kosten voor deze workshop zijn €150,-  per fotograaf incl. lunch en avondeten.

Meer info>

SKU:
20190825 Artistiek Naakt

Ben jij een fotograaf die al heel lang de lijnen en het figuur van een model op creatieve wijze wil vastleggen met de camera,maar eigenlijk niet weet hoe hij dit moet doen. Dan is deze workshop een unieke kans om op intensieve wijze kennis te maken met de modelfotografie. De workshop ARTISTIEK NAAKT bied jou de uitgelezen kans om de basis kennis van naaktfotografie in deze workshop te leren. Naast het op de juiste manier leren hoe je een naaktmodel moet laten poseren (wordt overigens tijdens deze workshop door professionele fotografen gedaan) leer je dat juist bij naaktfotografie de opstelling en instelling van de studiolampen van cruciaal is. De professionele begeleiding van Ki Tan en zijn team tijdens deze workshop staan garant voor een intensieve leerervaring. Wat overigens bij naaktfotografie zeker van belang is, is dat je om kan gaan met de manuele instellingen. Dit handmatig instellen van jouw camera komt ook van pas bij vele andere vormen van fotografie.

Wat heb je nodig om aan deze kwalitatief hoogwaardige fotoshoot te kunnen deelnemen:

  • een camera waarbij een handmatige instelling mogelijk is
  • uiteraard een goed humeur :). Dat stimuleert altijd de creativiteit!!

Wat leer je tijdens deze shoot?

  • wat voor soort poses je het naaktmodel kunt laten innemen
  • hoe belangrijk het instellen van het licht is bij deze vorm van fotografie

Bovendien ontvang je tijdens deze workshop een uitnodiging om lid te worden van de geheime groep ‘ARTISTIEK NAAKT’ .

Wanneer je jou gemaakte en bewerkte foto’s in deze geheime groep plaatst, krijg je, indien dit gewenst is, verbetersuggesties van het team van de CCC FotoUnie.
Kijk voor het volledige programma op onze Facebook pagina. Hier vind je een volledig overzicht van alle masterclasses, workshops en alle andere leuke evenementen die door de CCC FotoUnie georganiseerd worden.

Translate »