Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
%html%
Shopping Cart

CCC.PersonalCoaching 1op2

300,00

 CCC.PersonalCoaching  1op2

LET OP… voor 2 personen

Een dag persoonlijke aandacht en een aanpak op maat voor 2 personen

Meer info>

SKU:
20221231 CCC.PersonalCoaching

Personal Coaching 1op2  richt zich op twee fotografen die  hun techniek wil verbeteren of  hun creativiteit verder wil ontwikkelen.

Als je persoonlijke aandacht op prijs stelt en je een aanpak samen wil die op maat is, dan kan je een 1 op 2 Personal Coaching aanvragen.
deze 1op2 Personal Coaching is afgesteld op jullie wensen samen voor groei en kennis. Een personal coaching op fotogebied in een verdieping in een tak van fotografie die door jou gekozen wordt. De 1op2 trajecten zijn over het algemeen 5 tot 10 dagdelen op 5 tot 10 opeenvolgende weken waarin je ook zelf aan het werk gezet wordt en waarbij je de kans krijgt om zowel de theorie als wel de praktijkkant gaat leren.

Onderwerpen mogen heel divers gekozen worden, waarbij we het maximale eruit gaan halen en ook andere gerelateerde onderwerpen zullen aansnijden. Het worden intensieve weken met ook tussendoor huiswerk.

Wil je meer of juist minder dagen, dan is dat zeker bespreekbaar.

We bieden deze service enkel op doordeweekse dagen aan…

De kosten zijn 250 euro voor 2 personen

Translate ยป