Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
%html%
Shopping Cart

Film Noir | 5 november 2022

150,00

1 daagse Foto Shoot op 5 november 2022 | 13:00 uur – 18:00 uur
We verzorgen voor deze dag de lunch, drinken en avondeten

 

Meer info>

Op voorraad

SKU:
20221105 Film Noir
Film Noir
 

We gaan terug naar de vorige eeuw jaren 40 en 50… de detectives werden geromantiseerd en de outfits van de dames zijn uitbundig mooi. De jazz blues en de charleston zijn helemaal in.

Film Noir is in de meeste gevallen een misdaadfilm waarvan de hoofdfiguren in een existentieel bedreigende en nihilistische wereld leven. Strikt genomen is film noir geen genre, maar wordt ermee verwezen naar de stijl of toon van verschillende Amerikaanse films. Films noirs zijn meestal zwart-witfilms met een overheersende rol voor melancholie, vervreemding, somberheid, teleurstelling, ontgoocheling, pessimisme, ambiguïteit, morele corruptie, schuld en paranoia. Typische, vaak optredende personages zijn de cynische, eenzame held (antiheld) en de femme fatale, tussen wie zich allerlei intriges afspelen tegen de achtergrond van een louche grote stad.

 
Op dit thema gaan we de fotoshoot gestalte geven.
 
Kosten: 150 inc lunch drinken en avondeten. We beginnen 13 uur en gaan door tot 17 uur met uitloop tot 18 uur.
Inloop met lunch vanaf 12 uur
 

Neem een statief en remote control mee!

Waar je mee naar huis gaat:

  • Een boel mooie foto’s die je thuis verder kan bewerken
  • Volle maag
  • Tevreden gevoel van een super gezellige dag met andere gepassioneerde fotografen en super gezellige modellen

Na de workshop zullen we je verder begeleiden met de foto’s die je gemaakt hebt tijdens de workshop en proberen we verbetersuggesties te geven op een positieve en stimulerende manier.

Translate ┬╗