Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
%html%
Shopping Cart

Portret met Hoeden Fotoshoot | 1 mei 2022

155,00

1 mei 2022  | Vanaf 13:00 uur tot 18:00 uur

Portret met hoeden. prijs is inc lunch, drinken en avondeten

 

Op voorraad

SKU:
20220501 Portret met Hoeden

Portret met Hoeden

Hoeden geven altijd een bepaalde sfeer op een foto maar is soms een extra uitdaging voor de belichting.  We gaan portretten maken van modellen met extravagante hoeden.

Het aansturen van modellen blijkt vaak een struikelblok voor de fotograaf. in deze workshop wordt je begeleidt en gesteund om een model mooi of juist apart neer te zetten. Dit jaar is de cursus VanQtotS geweest. De ex-deelnemers hebben hierbij zoveel geleerd dat ze deze workshop gaan begeleiden.  Zij gaan jullie uitdagen en helpen om de modellen aan te sturen.

Samen gaan we kijken of we bijzondere foto’s kunnen maken. We hebben modellen met bijzondere hoedjes en modellen met bijzondere poses en emoties..  Dit samen vormt het recept voor een unieke foto.

We beginnen met de fotoshoot om 13 uur. Inloop met koffie, thee en broodjes vanaf 12:00 uur. Workshop duurt tot 17.00 uur met een uitloop tot 18 uur.

Translate ยป