Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
%html%
Shopping Cart

Surprise Shoot | 12 juni 2022

67,00

12 juni 2022 | 13.00u

LET OP: Inloop vanaf 12 uur met lunch… Event voor Fotografen en modellen. prijs is inc lunch drinken en avondeten

Meer info>

Op voorraad

SKU:
20220612 SurpriseShoot

Degene die al een keer een workshop gevolgd hebben bij CCC FotoUnie, weten dat wij erg hechten aan gezelligheid. We vinden het altijd leuk om jullie te zien en organiseren daarom ook dit event op 12 juni 2022

Wat en waar we gaan shooten is nog een verassing tot de dag zelf. Het wordt wel reuze gezellig en we gaan er samen een leuke dag van maken. Ik help waar kan om jullie met mooie foto’s naar huis te laten gaan en we zorgen zoals gewoonlijk voor de lunch het drinken en het avondeten.
 

We gaan op een fantastische locatie wat doen dus kom aub op tijd!!! inloop is tussen 12:00 en 13:00 uur. 13 uur beginnen we met de inleiding en dan vertel ik ook waar en wat we shooten… we verzorgen de lunch en avondeten.

We beginnen 13 uur met de inleiding en dan vertel ik pas wat we gaan doen… ik kan in ieder geval wel verklappen dat we een fantastische lokatie hebben afgehuurd…. en om 18 uur staat het avondeten klaar of gaan we gezamelijk barbequen…
 

 

Translate ยป