CCC.FotoWalkVincentre

FotoWalk

CCC.FotoWalkVincentre

CCC.FotoWalkVincentre
 
Na de voetsporen van Vincent in de Natuur te hebben gevolgd gaan we in Nuenen lopen langs de fotogenieke plaatsen waar Vincent zijn voetsporen heeft achtergelaten.
 
De FotoWalk staat dit keer in het teken van ons mobieltje. De camera in ons mobiel is zoveel vooruit gegaan de laatste jaren dat we daarmee ook mooie foto’s kunnen maken. Deze dag zal in het teken staan van Phonografie!!! We gaan dus met mobieltjes fotograferen…
Vincent van Gogh heeft duidelijk een stempel gedrukt in het dorpje Nuenen. Tijdens de FotoWalk kom je op plaatsen waar Vincent geschilderd heeft en kunnen jullie je eigen interpretatie geven mbv je mobieltje.
 
We hebben verschillende posten opgezet  en bij elke post zal wat leuks te fotograferen zijn. Jullie gaan o.a. stillevens zelf bouwen en fotograferen, en ook modellen neerzetten en aansturen.. Een van de posten is de werkplaats van Theodorus waar Vincent zijn lijsten liet maken en waar de vrouw de herberg runde.. Het is een doe-tocht, Je maakt een eigen compositie stilleven die je dan kan fotograferen en je kan modellen laten poseren en fotograferen.
 
We beginnen met een stuk theorie en edit sessie in het Vincentre Museum Inloop vanaf 10:00 uur.. We gaan enkele apps besproken worden. Heb je een interessant appje die je graag wilt delen, dan kan je dat vantevoren even kenbaar maken via een PB naar Ki@FotoUnie.nl. Vanaf het Vincentre gaan we te voet t dorp verkennen en de diverse posten bezoeken.
 
Wat je nodig hebt:
– Mobiel (must)
– Snapseed (must)