Masterclass Lange Sluitertijden in de Studio

Masterclass Lange Sluitertijden in de Studio

Door deze techniek in te zetten met modellen, wapperdoeken en andere accesoires wordt een nieuw deel van ons creativiteit geprikkeld en worden vaak nieuwe ideeen gestimuleerd. Tijdens deze portfolioshoot zullen we het uiterste kunnen halen uit de mogelijkheden van deze techniek, dit is de lange versie, waarbij jullie zelf ook de kans krijgen om jullie creativiteit in te brengen.

Voor deze workshop is een statief en afstandsbediening essentieel en moet je die ook zelf meenemen!!

Ben je klaar om je fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de fascinerende wereld van lange sluitertijden in onze exclusieve Studio Masterclass.
Dit is dé kans om jouw creativiteit te ontketenen en adembenemende beelden te creëren met bewegende modellen, continue licht en studioflitsers.
De combinatie van bestaand licht, continu lampen, flitslampen en lange sluitertijden zorgen dit keer voor aparte beelden. Onscherpe en vage strepen en scherpe vormen komen in 1 foto bij elkaar.

Duik dieper in de wereld van de “bulb stand” en ontdek hoe je de sluitertijd meesterlijk kunt beheersen, variërend van 5 seconden tot wel 60 seconden of langer. Laat je creativiteit de vrije loop!
Krijg de kans om je nieuwe kennis meteen in de praktijk te brengen. Onder begeleiding van ervaren professionals, ga je aan de slag om verbluffende foto’s te maken.

Modellen die bewegen, dansen en bewegen in langzaam verlopende lichtsporen, bieden je de kans om dynamische en unieke portretten vast te leggen. Je zult versteld staan van de resultaten die je kunt bereiken.

Ontdek hoe je continue licht en studioflitsers kunt combineren om verbluffende belichtingseffecten te creëren die je foto’s naar een professioneel niveau tillen. Deze masterclass daagt je uit om buiten de gebaande paden te denken en je eigen fotografische visie te verkennen. Experimenteer met compositie, kleur en beweging om unieke meesterwerken te creëren.

Onze ervaren begeleiders zullen je persoonlijk begeleiden en al je vragen beantwoorden, zodat je het maximale uit deze masterclass kunt halen.

Mis deze unieke kans niet om de wereld van lange sluitertijden in de studio te verkennen en je fotografische vaardigheden te verbeteren. Schrijf je vandaag nog in en word een meester in het vastleggen van tijd en beweging op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.