Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
%html%
Shopping Cart

CCC.PersonalCoaching 1op1

275,00

 CCC.PersonalCoaching  – 1 dag

Een dag persoonlijke aandacht en een aanpak op maat van 11 tot 17 uur inc lunch en avondeten

Meer info>

SKU:
20241231 1op1 CCC.PersonalCoaching

Personal Coaching 1op1 richt zich op de fotograaf die  zijn of haar techniek wil verbeteren of zijn/haar creativiteit verder wil ontwikkelen.

Als je persoonlijke aandacht op prijs stelt en je een aanpak wil die op maat is, dan kan je een 1 op 1 Personal Coaching aanvragen.
deze 1op1 Personal Coaching is afgesteld op jouw wensen voor groei en kennis. Een personal coaching op fotogebied in een verdieping in een tak van fotografie die door jou gekozen wordt. De 1op1 trajecten zijn over het algemeen 3 tot 5 dagen van 11 tot 17 uur waarin je ook zelf aan het werk gezet wordt en waarbij je de kans krijgt om zowel de theorie als wel de praktijkkant gaat leren.

Onderwerpen mogen heel divers gekozen worden, waarbij we het maximale eruit gaan halen en ook andere gerelateerde onderwerpen zullen aansnijden. Het worden intensieve weken met ook tussendoor huiswerk.

Wil je meer of juist minder dagen, dan is dat zeker bespreekbaar.

We bieden deze service enkel op doordeweekse dagen aan…

De kosten zijn 275 euro per dag inc lunch drinken en avondeten

Translate ยป