About

Over Ki

CCC staat voor Click Click Community met als ondertitel Enjoying Photography Together. De spil van de community wordt gevormd door een aantal ervaren fotografen en modellen olv Ki Tan. Zij organiseren diverse events waarbij “Enjoying” en “Together”, naast de “Photography” heel belangrijk zijn. Op een ontspannen en toch stimulerende manier, met elkaar bezig zijn. Neem eens een kijkje op de site en zie wat een diversiteit aan events wordt aangeboden. Er zijn workshops waar je veel leert zoals klassiek en creatief stilleven. Er zijn funshoots waar je het geleerde in bijzondere settings in de praktijk kunt uitoefen zoals  rook&mist en artistiek naakt. De bijzondere settings zijn altijd wel aanwezig en leveren bijzondere en boeiende foto’s op voor de deelnemende fotografen. Naast de workshops worden de cursussen steeds belangrijker. Nu draaien er de groepen nl de cursus “Van 1 tot 10” voor het leren kennen van je camera en de basisbegrippen van fotografie. “Van A tot M” voor licht gevorderden en het vervolg daarop is de cursus “van N tot P” en “van Q tot S”. Deze cursussen zijn uniek in de veelzijdigheid van wat je leert en brengen fotograferen, theorie en bewerken bij elkaar. Een uniek concept dat nauwelijks nog wordt aangeboden. De workshops en cursussen worden op een geweldige locatie in Tilburg gegeven. We zijn momenteel bezig om de cursussen om te zetten naar een professionele opleiding. Het epicentrum van al deze activiteiten is de DragonStudio aan de Dragonstraat 16 te Tilburg. Daarnaast zijn er diverse Facebook groepen zoals CCC.Holland en CCC.Street waar iedereen lid van kan worden die plezierig met fotografie bezig wil zijn. Volg ons op de website of op Facebook.

Over Ki

Kilynn Tan, hierna te noemen als Ki, is een zeer veelzijdig mens en de grondlegger van de C(lick) C(lick) C(ommunity) waarvan alle onderdelen te vinden zijn op deze website. Ki is geboren in Jakarta, maar opgegroeid in Nederland. Zijn vader had in de USA gestudeerd als architect, maar hij hield zich vooral bezig met schilderen en fotograferen. En juist dat fotograferen zit ook in de genen van Ki net als zijn liefde voor muziek. Ki heeft in Delft Chemische Technologie gestudeerd, maar zijn loopbaan heeft zich toegespitst op programmeren. Na verschillende projecten te hebben uitgevoerd kwam Ki begin jaren ‘70  bij Philips als Software Process Improvement Coördinator. Hij vestigde zich in Nuenen en na Philips is hij zich als zelfstandige ondernemer verder gaan bezig houden met educatieve software voor basisscholen. Op 12-jarige leeftijd kreeg Ki zijn eerste spiegelreflex camera van zijn vader en de liefde voor fotograferen is daarna nooit meer weg geweest. In 2010 heeft Ki de Click Click Community opgericht voor zijn Indonesische vrienden. Hij fotografeerde voornamelijk met Indonesische vrienden in Indonesië. Maar zijn prachtige en onderscheidende foto’s werden ook in Nederland opgemerkt en in 2013 vroeg Jan van Buuren Ki mee te doen aan “De Grote Paul”. Dat bleek het beginpunt voor de contacten met Nederlandse fotografen, o.a. via Zoom en Facebook en daaruit is CCC.Holland voortgevloeid. Zijn bijzondere wijze van fotograferen en Ki’s gave om dat ook voor anderen toegankelijk te maken zijn uitgegroeid tot een grote kring van vrienden die met elkaar op allerlei manieren de fotografie tot een waardevolle hobby maken. Op CCC.FotoUnie.nl zijn alle onderdelen te vinden waarvan Ki de spil, de organisator en de bedenker is. Bijzondere worshops die soms een hoog leereffect hebben en fotoshoots met een hoog fun gehalte. De fun is trouwens altijd aanwezig want de workshops vinden plaats in een zeer ontspannen sfeer. De (na)bewerking van foto’s krijgt altijd veel aandacht en daaruit zijn de cursussen “Van A tot M” voor licht gevorderden en “van N tot P” voor de meer ervaren fotograaf ontstaan. Voor de huidige fotografen zijn deze cursussen precies wat nodig is in ons digitale tijdperk. Je leert goed te fotograferen, niet alleen in theorie, maar je gaat er ook op uit. En daarnaast leer je, hoe je je foto’s net dat stukje extra kan geven door te bewerken in Photoshop. Ki gaat hierbij heel ver met het delen van zijn kennis en houdt daarbij geen geheimen achter. Het delen van de hobby fotografie geeft veel plezier en dankzij Ki met zijn FotoUnie.nl is dat voor een grote groep fotografen werkelijkheid geworden en tillen we onze hobby naar een hoger niveau. Fotografen uit het hele land zijn aangesloten. Met Ki als voortrekker bij de CCC.FotoUnie.nl maken we van onze hobby een gedeeld plezier waarbij we elkaar stimuleren tot het maken van bijzondere en mooie foto’s.

 

Over DragonStudio

De Dragons Studio is een moderne en professionele fotostudio gelegen in Tilburg. Deze studio is speciaal ontworpen en uitgerust om een breed scala aan fotografische behoeften te voldoen. Met zijn ruime opzet en hoogwaardige apparatuur biedt de Dragons Studio een ideale omgeving voor zowel professionele fotografen als amateurs die op zoek zijn naar een inspirerende plek om te fotograferen.

De studio beschikt over verschillende studiosets die kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische, neutrale achtergrond of juist een levendig en kleurrijk decor, de Dragons Studio heeft verschillende opties om uit te kiezen. Bovendien zijn de sets voorzien van professionele verlichting, die flexibel kan worden aangepast om de gewenste sfeer en uitstraling te creëren.

Een ander voordeel van de Dragons Studio is de aanwezigheid van diverse props en accessoires die beschikbaar zijn voor gebruik. Of het nu gaat om meubels, achtergronden, bloemen, of andere decoratieve elementen, de studio biedt een breed scala aan mogelijkheden om elke fotoshoot te verrijken en uniek te maken.

Naast de uitstekende faciliteiten biedt de Dragons Studio ook de mogelijkheid tot het samenwerken met ervaren en professionele fotografen die kunnen assisteren tijdens de shoot. Deze fotografen hebben ruime ervaring in verschillende fotografiegenres en kunnen advies geven op het gebied van compositie, belichting en poses, om zo het beste resultaat te behalen.

De Dragons Studio is ook geschikt voor workshops, cursussen en andere evenementen op het gebied van fotografie. Met zijn ruime indeling en flexibele opzet kan de studio gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van groepen, waardoor het een ideale locatie is voor educatieve en interactieve activiteiten.

Kortom, de Dragons Studio in Tilburg biedt een moderne en professionele omgeving voor het maken van foto’s. Met zijn hoogwaardige faciliteiten, flexibele setups en ervaren team van fotografen, is het de perfecte keuze voor zowel professionals als liefhebbers van fotografie.